cat

 • cat

 • Uw kat weer lekker in zijn velletje.
  Ondanks het feit dat katten zelf veel meer met hun vacht bezig zijn dan honden, is het ook voor hen beter om deze eens in de zoveel tijd te laten verzorgen. Met een bezoekje aan de trimsalon zorgt u ervoor dat uw kat minder last heeft van zijn of haar vacht, en dat u minder last hebt van kattenhaar in huis.
  Het beste is om ongeveer tweemaal per jaar de vacht van uw kat te laten behandelen door de onderwol uit de vacht te laten verwijderen. Dit voorkomt overdreven haaruitval, klitten, haarballen en komt het humeur van uw kat ook ten goede. Dit geldt voor zowel lang- als kortharige katten. Beide soorten vacht hebben hun eigen problemen en vragen om verschillende oplossingen. Zeker voor oudere katten met een stuggere en moeilijkere vacht en die zich steeds moeilijker zelf kunnen wassen, is professionele verzorging voor zowel kat als baasje prettig.  Bij ons worden katten verzorgd via een vaste behandelwijze. De behandeling zal hooguit een uur duren en gebeurt nooit onder narcose:

  Wassen: dit veroorzaakt bij veel katten erge stress. Dit doe ik daarom alleen als de kat rustig is en het goed aankan.

  Hygiƫne: de nagels worden gecheckt en de vacht wordt gecontroleerd op vlooien en parasieten.

  Plukken: losse vacht wordt handmatig verwijderd, wat helpt bij haaruitval en door-kambaarheid. Het laat ook de kleur van de vacht tot zijn recht komen.


  Ontwollen: de onderwol wordt volledig pijnloos verwijderd waardoor de kat minder verhaart.

  Scheren: soms is dit noodzakelijk als de vacht van de kat te vervilt is geraakt, of als de kat weigert zich te laten borstelen.

  Voor volledige verzorging met een persoonlijke benadering bent u bij mij van harte welkom.

  Breng gerust een bezoekje om eens te komen kijken of bel voor meer informatie naar 06-22224444.


Like ons op facebook en blijf op de hoogte!!cat