cat

  cat

 • Natuurlijk is het dagelijks onderhoud een taak van de "baas ". U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Zo leert uw hond de kam en/of borstel net zo makkelijk te accepteren als zijn etensbak. Komt u rustig langs voor advies welke borstel en/ of kam de juiste is. Wij kunnen u dan meteen laten zien wat de makkelijkste en beste manier van borstelen is. Veel eerder dan u denkt, is uw hond aan zijn eerste trimbeurt toe. Vanaf de tijd dat uw hond volledig is inge├źnt, kunnen wij al een puppy trim geven. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, want meestal is er een wachttijd van enige weken, en... vergeet uw afspraak niet. Uw trimsalon heeft tijd voor u gereserveerd.  Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden.

  Probeer uw hond zo droog mogelijk te brengen, aangezien een natte vacht niet behandelbaar is.

  Overleg eerst met uw trimmer/-ster wanneer u van plan bent uw hond voor zijn trimbeurt in bad te stoppen. Veel vachten zijn namelijk moeilijk te behandelen na een wasbeurt.


  Indien uw hond een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm e.d.) en/of loops is, willen wij dat graag van tevoren weten.

  Breng de hond altijd aan de lijn.

  Breng uw hond nooit met een volle maag.

  Tenslotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen. Er zijn goede bestrijdingsmiddelen en het is een sprookje dat elke hond vlooien heeft. Dit is niet waar!